© Copyright Shelties of Mischaa´s Pride 2016 - Webdesig: Hans Glorius
Shelties of Mischaa’s Pride
Mischaa
Mischaa
Per januari 2008 zijn wij begonnen met kleinschalige vakantie opvang voor shelties. Het is voor ons en voor u prettig om eerst kennis te maken, zodat we kunnen zien hoe uw hond op ons en onze shelties reageerd. De logés wonen net als onze eigen shelties bij ons in huis en mogen lekker op de bank, ook speelruimte hebben wij genoeg. Er wordt dan ook elke dag een paar keer met ze gespeeld. Onze tuin is erg veilig en hond vriendelijk, om de tuin staat een hek waar zelfs geen pup door kan. De honden kunnen van de ene naar de andere kant rennen in alle vrijheid, en spelen met onze shelties. Bij mooi weer kunnen ze zoveel als ze willen in de tuin spelen en snuffelen.
speelveld met behendigheid baan.(agility)
Wij hebben geen hokken, de honden zijn bij ons in huis. Wij vangen daarom ook maar enkele honden op. Zodat we ze de nodige aandacht kunnen geven. De voeding is bij ons elke dag anders, een dag Jarco brokjes met en hoog gehalte aan Eend vlees, en doen daar kleine stukjes worst bij. Is toch lekker! De volgende dag ´s-morgens brokjes met weer stukjes worst en ´s-avonds runderhart of runderlever gekookt met basis mix, dat zijn ontsloten groente en granen, heel goed voor de darm werking. De bouillon gaat over de mix en het gekookte vlees erbij, ze vinden het heerlijk. En in het weekend het zelfde maar dan met kip filet. Dit doen we zo om de dag, dus brokjes-dag en dan vlees-dag. De logés moeten behandeld zijn tegen kennel hoest ,tegen vlooien en teken, dit vanwege het buitengebied. (dierenpaspoort meebrengen) Wij hebben alleen teefjes, voor de rust in de kennel willen wij alleen teefjes opvangen voor vakanties. En voor korte opvang geld het zelfde. U kunt ons bellen voor de mogelijkheden. Tel. (0488) 42 04 13 - GSM 0650665171 Mailen mag ook! Klik op de knop!
18-6 –2011 Lekker met de ballen spelen vooral met mooi weer.
18-6 –2011 Ook de vakantie shelties doen lekker mee, Yildau en Emma vinden het leuk en Daphne doet ook mee.

28-7-2014, Koffi en Twister lekker in de tuin, Nina en Merle zijn er ook en Michaa speelt mee.

En Koffi kijkt wat er buiten de tuin is te zien. Ga met muis over de foto, klik op pijltje links of rechts of klik

bolletje aan onderaan het beeld.

Febr. 2016, Lekker aan de wandel bij de plas van Slijk-Ewijk.

Met Michaa en Kathie en de loge’s , Sky en Chase.

Nieuwe foto’s en Slideshow

Augustus 2012, Roosje van Marion is gek op ballen vangen!

Dat kan ze erg goed, wat een fijne vakantie is dit, lekker in de tuin spelen.

Eerdere foto’s
Stuur e-mail Stuur e-mail Ga naar Nieuwste foto’s Ga naar Nieuwste foto’s Ga naar eerdere foto’s Ga naar eerdere foto’s Ga naar boven Ga naar boven Ga naar boven Ga naar boven
Vakantie opvang

Ga met muis over de foto, klik op pijltje links of rechts of klik bolletje aan onderaan het beeld.

We zijn aan het afbouwen met de vakantie opvang en kunnen geen nieuwe shelties meer aannemen.