Blog
In Memoriam
Een regel subkoptekst
Home Locatie Contact Onze shelties Vakantie opvang Nieuws Spinsels In memoriam Gastenboek
© Copyright Shelties of Mischaa´s Pride 2016 - Webdesig: Hans Glorius
Shelties of Mischaa’s Pride
Mischaa
Mischaa
Faithful Freya of Mischaa's Pride 24 - 4 - 2002 ---- 26-11-2015 Freya is donderdag 26-11-2015 overleden, ze was 13 jr en 7 mnd oud. Ze was een grote schat altijd lief had een erg zacht karakter, heeft mooie pups gehad, zoals onze Kathie en Sky, Bono etc. Drie shelties verliezen in een jaar is wel erg veel, heb er geen woorden voor, zijn erg verdrietig. We zijn blij dat we Michaa en Kathie nog hebben. We zullen haar vreselijk missen, ze is nu bij de regenboogbrug.
Cassandra geboren 20 juli 1999 - ingeslapen op 27 augustus 2015 Hebben onze lieve kleine schat moeten laten inslapen, ze is altijd lief geweest, stout zijn kon ze niet. Ze is 16 jr en een maand geworden, het ging niet meer het kaarsje was op, we zullen haar heel erg missen. Gelukkig hebben we Freya, Kathie en Michaa nog om ons te troosten. Pijn, pijn .
In de nacht was ze erg aan het hoesten bleek dat haar longen weer vol met vocht zaten, ze had ademnood was erg benauwd en zou kunnen stikken door te weinig lucht. Het kon zo niet verder dat had ze niet verdiend. Ze was een grote schat nooit lastig altijd lief voor ons en de andere shelties, snuffelde graag in de tuin en hield van lekkere hapjes en heerlijk wandelen samen met de andere honden. We zullen ons gouden prinsesje heel erg missen, en zien haar vast terug bij de regenboog brug. Zachtjes tikt ze met een pootje tegen me aan, baasje streel me zie je me staan, Jolly kijkt me aan, bruine kijkers, ik ben er jij bent er voor mij, samen spelen wandelen straks is het voorbij, al was ik boos als je weg was, je liet me alleen dat kan niet jij bent er toch voor mij, ik blafte je af, kan je niet missen. En nu kan ik niet meer het is op, heb het fijn gehad, kaarsje gaat uit.
Op 7 okt 2014, hebben we Jolly moeten laten inslapen ze is 13 jr en 4 mnd geworden.
Adorn Alexandra (Lexa) Of Mischaa's Pride geboren 19 sept 1997 is op 19 dec '13 overleden, ze is 16 jr en 3mnd geworden. Wij troosten ons met de gedachte dat ze een heel mooi leven heeft gehad ze heeft 19 pups gehad was een erg goede moeder. Gelukkig hebben we nog een kind van haar en een kleinkind en achter klein kind. We zullen haar heel erg missen, ze was altijd lief geweest en een goede roedelleidster, we zagen de laatste tijd dat het niet meer kon ze was op, dan moet je verstandig zijn al doet het nog zo'n pijn. We zien haar vast terug bij de regenboog brug. Frans en Roos en Cassandra, Jolly, Freya, Kathie en Michaa.
Op maandag 3 juni 2013 is onze sheltie, Wonderful Girl, Guinea overleden. We noemde haar ook wel Wit Neusje, ze was de grote vriendin van Cassandra. Ze is 15 jr en 4 mnd oud geworden. Guinea is altijd lief geweest kon het goed vinden met de andere shelties, we missen haar erg maar het is ook mooi dat we zolang van haar hebben mogen genieten en we weten zeker dat ze een fijn leven bij ons heeft gehad. We zien haar vast weer terug bij de regenboogbrug.
Salut d’ amour - Elgar - Orgel Immanuelkerk Maassluis
Muziek bij deze pagina.
Cassandra. Baasje maakt een speciaal geluid, wij allen mogen uit. Met de roedel naar het bos, daar laat baasje de ballen los. Mijn pootjes zijn maar klein, pasjes die maar 4 cm zijn. Ben al 16 jr en nog fit, je merkt niet dat er in mijn knietjes nylon bandjes zit. dapper stap ik mee en hoe, soms draagt baasje me, ben zo moe.
Thuis blijven?nee ik moet gaan, snuffelen en zien waar de hertjes staan. Stapje voor stapje loop ik terug, rustig aan hoeft niet zo vllug. Dan de laatste hindernis, het stoepje op dat is niet niks. Naar waar mijn mandje staat, mijn sheltie leven gelukkig gaat. Nu heerlijk slapen dat is fijn, geweldig om een sheltie te zijn. F.G
Emmy voorjaar 2007
Emeralda 5 juli 1994 tot 4 mei 2009. Emeralda. Emmy had een heel mooi leven, mooie puppies heeft ze gegeven. Vergeten?Nee lieve Emmy je was zo goed, Lexa,Freya en Katie hebben jouw bloed. En nu kijk ik Emmy aan, het ademen gaat te zwaar. Haar tongetje uit d,r mond, alsof de lucht niet meer komt. haar mooie ogen kijken me aan, baasje genoeg ik wil gaan. Bijna 15 jaar, ik weet het wel, tijd is op veel te snel. Bij de Sheltie sterren die bestaan, zal ze hoog aan de hemel staan. Haar gouden vacht hebben we gekust, Lieve Emmy slaap zacht en rust. Frans en Roos